#Històrics16 | Martinenc último semifinalista #2bg3 #3div5


Ultima jornada de fase previa y salta la sorpresa, el equipo de menor categoría, FC Martinenc, se clasifica para las semifinales tras ganar sus dos partidos. Primero ha sido el CE Europa quien ha visto como un gol de Alex Lozano les privaba de sumar puntos. En el último partido, un gol en propia puerta de Carles, dio la victoria y el pase a semifinales a los diablillos rojos.


Día donde los equipos grandes no supieron perforar la portería contraria, mientras que el pequeño sí que estuvo acertado. Así las semifinales están servidas, a las 18:00 Vilafranca-Júpiter y a las 20:00 Badalona-Martinenc el sábado 6.

La crónica deportiva la puedes leer gracias al comité de prensa:

El Martinenc dóna la sorpresa i elimina l’Europa i el Cornellà

L’amfitrió del Torneig d’Històrics del Futbol Català, el FC Martinenc, ha regalat als seus aficionats dues victòries en el seu torneig davant d’equips de superior categoria, el CE Europa (Tercera Divisió) i la UE Cornellà (Segona B), i s’ha classificat per semifinals.

Amb un triomf per la mínima en el derbi contra l’Europa (1-0) amb gol de Lozano, i amb una nova victòria per un sol gol contra el Cornellà (1-0), els de Miguel López han trencat tots els pronòstics. En el duel entre escapulats i verds, el marcador no s’ha mogut (0-0).

Les semifinals del Torneig d’Històrics, que es disputaran el proper dissabte al Municipal del Guinardó, ja estan configurades: Vilafranca – Júpiter (18 hores) i Badalona – Martinenc (20 hores).


FC MARTINENC 1-0 CE EUROPA

El derbi barceloní ha estat de color vermell. El Martinenc de Miguel López ha superat el seu rival i veí, el CE Europa, en un matx emocionat que ha decidit Lozano.


Al minut 11, Xavi Civil ha tingut la primera ocasió per l’Europa en un xut que ha impactat al lateral de la xarxa i, seguidament, Abel Rita ha pogut inaugurar el marcador en un u contra u que ha aturat Caleb amb el peu.

El Martinenc, molt intens durant tot el partit, ha colpejat primer en una acció de velocitat, força i definició de Lozano. El davanter, fitxat pel conjunt del Guinardó aquesta temporada provinent precisament de l’Europa, ha marcat amb un xut potent el primer gol del partit (m.21).

Fins el final del partit, l’equip del Guinardó ha estat molt ben plantat en defensa i ha evitat qualsevol reacció escapulada.

Fitxa tècnica:

1 – FC MARTINENC: Caleb, Márquez, Duran, Aleix Vall, Adri Grau, Varese, Quiles, Hugo, Lozano, Antolínez i Estrada.
0 – CE EUROPA: Boison, Martí, Alberto, Denis, Jordi Cano, Joel Coch, Rubi, Varona, Civil, Campoy, Abel Rita.
Gols: 1-0, Lozano, m.21.
Àrbitre: Fernández Morillo. Groga a Martí, Denis (Europa) i Aleix Vall, Quiles, Estrada (Martinenc).

CE EUROPA 0-0 UE CORNELLÀ

L’Europa necessitava guanyar per tal de poder aspirar a les semifinals en el segon duel de la jornada contra el conjunt de Segona B, el Cornellà de Jordi Roger. S’ha viscut un matx amb alternatives per totes dues bandes, però el resultat no s’ha mogut i els escapulats han dit adéu al torneig.

El lateral Joel Marín, amb un fort xut amb la cama esquerra, ha estat el primer a posar a prova al porter Marcos (m.14). Per la seva banda, el Cornellà ha fregat el gol en una acció del davanter d’Ahmed, que s’ha trobat una excel·lent aturada de Boison (m.17).

De nou Boison ha estat providencial al minut 30, quan s’ha fet gran en un u contra u davant d’Abraham. Tot i l’esforç de tots dos equips, en especial del davanter Abraham per part del Cornellà, i d’una rematada de cap de Cano i un xut de falta de Joel Marín per l’Europa, el resultat inicial ha estat definitiu.

Fitxa tècnica:

0 - CE EUROPA: Boison, Martí (Denis), Alberto, Joel Coch (Jordi Cano), Civil, Campoy (Varona), Abel Rita, Alex Cano, Joel Marín, Uri, Javi Iglesias.
0 - UE CORNELLÀ: Marcos, Oscar Sierra, Ricard, Edgar, Lulu, Dvid, Jaume Batista, Antonio, Ahmed, Abraham i Alfons.
Gols: Sense gols.
Àrbitre: Montoro Ferreiro. Groga a Cano.

FC MARTINENC 1-0 UE CORNELLÀ

El FC Martinenc ha doblat la sorpresa i només començar, una acció personal per banda de Lobo ha acabat amb gol en pròpia porta de Carles. S’avançava el conjunt de Primera Catalana contra el de Segona B.

Amb el marcador a favor, i conscient que l’empat també li donava el bitllet a semifinals, els del Guinardó s’han dedicat a posicionar-se bé en defensa i a sortir al contraatac. En canvi, el Cornellà ha buscat amb insistència acostar-se a la porteria del Martinenc.

Xavi Puerto, amb un xut al minut 25 que ha fregat el travesser, i Ñoño, de falta, han fet lluir Jordi Fuentes, que s’ha mostrat molt segur. El Martinenc ha aguantat la pressió del Cornellà, especialment en corners i faltes, i ha pogut celebrar amb l’afició el seu retorn a semifinals.

Fitxa tècnica:


1 - FC MARTINENC: Jordi Fuentes, Toshi, Kilian, Dani Amante, Vallejo, Raventós, Lobo, Chicho, Cristian, Carlos i Eric Lopes.
0 - UE CORNELLÀ: Chus, Pere, Borja, Ñoño, Gómez, Pep, Jaume, Gao, Xavi Puerto, Lucas i Carles.
Gols: 1-0, Carles (p.p) m.3.
Àrbitre: Baron Ajenjo. Groga a Vallejo.

Incidències: Homenatge a l’entrenador Julià Garcia, ex entrenador de futbol. 600 persones al Municipal del Guinardó.

No hay comentarios: