#Històrics16 | Badalona pasa a semis #2bg3 #3div5


El CF Badalona se ha convertido en el tercer semifinalista del torneo al superar al Castelldefels por 1 a 0 y empatar con el Sant Andreu a 0. Anteriormente Castelldefels y Sant Andreu habían empatado a 0.


Después de lo ocurrido en el día de ayer, hoy se ha vivido un día normal en el torneo. Los tres equipos demostraron con más o menos acierto sus intenciones de ganar. Un Badalona más efectivo se llevó el pase ante un Casteldefels y Sant Andreu en rodaje.

La crónica deportiva la puedes leer gracias al comité de prensa:

El Badalona imposa la seva autoritat contra el Sant Andreu i el Castelldefels

El CF Badalona, el rei del palmarès dels Històrics, juntament amb el Júpiter amb 5 títols, ha refermat la seva condició de favorit i ha accedit a les semifinals del Torneig d’Històrics del Futbol Català, després d’imposar-se al Castelldefels (0-1) i empatar amb el Sant Andreu (0-0).

Prèviament, andreuencs i castelldefelencs han inaugurat la jonada amb un empat sense gols (0-0). Els de Manolo González ja esperen rival a les semifinals, que sortirà del darrer grup que es disputa demà amb l’amfitrió Martinenc, l’Europa i el Cornellà.


UE CASTELLDEFELS 0–0 UE SANT ANDREU

El Castelldefels i el Sant Andreu han protagonitzat un bon duel per encetar la tercera jornada dels Històrics, en un partit intens i d’alt ritme tot i la manca de gols. Els dos equips de Tercera Divisió han creat perill però no han pogut inaugurar el marcador.

La primera ocasió clara de perill ha estat per l’andreuenc Juanan, en un xut de falta que ha sortit ben a prop del pal, al minut 19 de partit. Per la seva banda, el Castelledefels ha buscat la velocitat dels seus dos homes més destacats en atac, Contreras i Jairo.

El Sant Andreu ho ha tornat a provar a pilota aturada, amb un potentíssim xut de falta de Joel que ha fet lluir al porter Dani (m.39) i la resposta groga ha arribat en un contracop que ha culminat Miki amb una rematada que ha aturat Priego. Tot i les ocasions, l’empat ha deixat la classificació oberta per part de tots dos equips.

Fitxa tècnica:

0 – UE CASTELLDEFELS: Dani, Juanito, Javi Calvo, Toti, Marc, Ion, Miki, Patric, Jairo, Oscar i Contreras.
0 – UE SANT ANDREU: Priego, Carlos Garcia, Jandro, Juanma, Méndez, Pol Rene, Makaay, Joel, Jalal, Gurrea i Juanan.
Gols: Sense gols.
Àrbitre: López Jiménez. Groga a Miki, Javi Calvo (Castelldefels)

UE CASTELLDEFELS 0-1 CF BADALONA

El Badalona i Marcel Serramitja han avisat en només quatre minuts de les seves intencions al Torneig d’Històrics amb una doble ocasió que el Castelldefels ha salvat pels pèls. A la tercera ha anat la vençuda, i al minut 10, el mateix Serramitja ha definit amb qualitat un xut de fora l’àrea. Golàs del conjunt de Manolo González, l’únic de tota la tarda.

Els badalonins han passat a dominar i controlar amb claredat el partit, tot i algun ensurt del Castelldefels com un xut de Sergi que ha aturat Brais (m.31). El Badalona en cap moment ha patit per mantenir el triomf i fins i tot podria haver ampliat el marcador en una rematada de cap del davanter Eric i en una doble ocasió de Nils i Víctor Garcia.

Amb el seu triomf per la mínima, el Badalona només necessitava un empat contra el Sant Andreu per tal d’arribar a les semifinals.

Fitxa tècnica:

0 - UE Castelldefels: Dani; Peñas, Marc, Alegre, Jokin; Ion (Hector), Isaac, Patric (Oscar); Sergi Cabré, Cervantes i Nacho
1 - CF Badalona: Brais; Parera, Canelada, Maestre (Toni Lao), Grima; Bermúdez, Víctor, Pi, Nils, Eric i Marcel Serramitja.
Gols: 0-1, Serramitja m.10.
Àrbitre: Pedrol Vozmediano.

UE SANT ANDREU 0-0 CF BADALONA

El Badalona ha sortit amb ganes de solucionar la classificació i ha gaudit de les millors ocasions. Iván Agudo, al minut 18, ha fregat el gol amb un xut dins de l’àrea que s’ha trobat una inmillorable resposta de Priego.

El Sant Andreu, amb més voluntat que encert, no s’acostava a la porteria de Brais, i el domini posicional i del joc era dels badalonins. De nou, Iván Agudo s’ha inventat una jugada de mag i ha assistit a Moha, que tot sol davant de Priego, ha xutat al cos del porter (m.34). Han estat les opcions més clares del partit.

La única ocasió pel Sant Andreu ha arribat en una acció personal de Max, que ha xutat alt (m.38). Finalment, el resultat ha estat inamovible i els de Manolo González tornen a disputar una semifinal de l’Històrics.

Fitxa tècnica:

0 - UE Sant Andreu: Priego, Carlos García, Méndez (Carroza), Makaay (Max), Joel (Luismi), Jalal, Gurrea (Pol), Juanan, Jordi, Jorge i Roca
0 - CF Badalona: Brais, Parera, Bermúdez (Fran Grima), Aleix, Mousa, Maestre, Guzmán, Toni Lao, Eric (Serramitja), Iván Agudo i Moha.
Gols: Sense gols.
Àrbitre: Calle Martínez

Incidències: Municipal del Guinardó. Uns 450 espectadors.

No hay comentarios: